ook voor mij een gebakje
Belangrijk

Heel belangrijk is dat je altijd goed kijkt naar de informatie die op de producten  staan die je gebruikt bij de recepten. Je kijkt dan bij de ingrediënten en naar Allergie-informatie. Dit geldt voor alle voedingsproducten die je koopt. (waarschijnlijk doe je dit al).
Het is ook belangrijk voor jezelf dat je weet wat je wel en niet mag hebben en wat je wel en niet kunt verdragen.

Weet wat je eet
Voorbeeld: ik kan een taart maken met minus L slagroom (waar minder dan 0,1gram/100gram lactose in zit). Daar kan ik ongestraft 1 à 2 punten van eten op een dag. Maar zou ik diezelfde dag nog meer lactose-arme producten eten, dan voel ik dat wel. Je weet zelf wel waar je grenzen liggen.
Lees daarom eerst het recept en beslis dan wat je gaat doen.
Ik vind soja heel goed te doen. Oké, het heeft een eigen smaak, maar dat valt weg in mijn gebakje. Kun je minus L wel verdragen, dan kun je dat gewoon gebruiken.
home
fantasie hoorntjes
 
mail
WYSIWYG Web Builder