OOK VOOR MIJ EEN GEBAKJE
FOTO`S
OOK VOOR MIJ EEN GEBAKJE
Dé website voor mensen met lactose-intolerantie

Hallo, mijn naam is Peggy.
Ik wil je graag iets vertellen over mijn lactose-intolerantie.
Lactose-intolerantie is een heel breed begrip. Ik bedoel daarmee dat het werkelijk allerlei soorten van allergie veroorzaakt die heel vervelend en pijnlijk kunnen zijn.
Je kunt op internet vinden hoe het allemaal precies in elkaar zit. Zelf snap ik niet waarom ik wel yoghurt en Hollandse harde kazen kan verdragen, terwijl een ander dit juist niet kan.

Er zijn heel veel mensen die haast niets mogen eten, maar er zijn ook mensen die net als ik wel wat kunnen verdragen.
Ik ben al jaren bezig met het zoeken naar overheerlijke gebakjes, taarten en koek die ik wel mag hebben. Vroeger was er op een verjaardag, of zomaar op zaterdagavond bij de kof­fie, nooit een gebakje voor mij. Als ik dan eens iets vond, zag het er toch niet zo lekker en mooi uit als het heerlijke gebak dat je in een banketbakkerij of patisserie in de vitrine zag staan.
Nou, daar heb ik dus wat aan gedaan. Met de lactose-intolerantie die ik heb, ben ik aan de slag gegaan om heerlijk oogstrelend gebak te maken.
Zoals je ziet op de foto`s, kun je thuis wel degelijk van een overheerlijk gebakje genieten of je gasten met een mooie presentatie verrassen.
Ik weet zeker dat ook jij dit kunt en, en let op: “ ik ben er altijd bij!”
Liefs, PEGGY

aardbeien slagroomtaart
hoorntjes-fantasietaart
home
mail